dinsdag 1 mei 2007

Zomoto: ons nieuwe avontuur...

Vandaag beginnen we aan een nieuw hoofdstuk: Zomoto gaat van start!
Na onze werkzaamheden voor de ING (waar we elkaar in 1999 leerden kennen) sprongen we voor het eerst samen het diepe in met de succesvolle oprichting van Freeler, de eerste gratis Internet Service Provider. In 2001 volgde de lancering van funda dat uitgroeide tot een van de meest bekendste en grootste internet bedrijven van Nederland. We hebben de afgelopen jaren heel veel geleerd over hoe je bedrijven opzet, hoe Internet werkt en wat consumenten eigenlijk willen.
We hebben met name geleerd om te luisteren. Luisteren naar klanten, leveranciers, collega's en dus naar de bezoekers van onze websites.
Nu funda stond voor ons direct 1 ding vast: we wilden een nieuwe website opzetten. Een website die gebruikt maakt van de nieuwste technieken, de nieuwste inzichten en een website die echt volledig vanuit de consument denkt en handelt.
Vandaag gaan we dat avontuur starten met Zomoto, een nieuwe automotive website. We weten nog niet exact tot wat Zomoto zal uitgroeien maar we denken en hopen dat onze ervaringen een bijdrage zouden kunnen leveren in de automotive branche.
Waarom Zomoto? Nou eigenlijk zo maar: omdat het leuk klinkt en het er lekker uitziet. (O, ja en omdat het nog vrij en te registreren was...)
Wij zijn ook nog wat onwennig over de naam en onze nieuwe rol. Dat zal de komende maanden veranderen en dat kan je lezen in deze blog waarin we de dingen die ons bij Zomoto zo bezighouden zullen weergeven.

Marijn en Marque

Geen opmerkingen: