dinsdag 16 oktober 2007

File gadget wordt zeer goed ontvangen


Dat ons eerste perbericht niet onopgemerkt is gebleven lijkt me duidelijk. Na eerst de telegraaf.nl en niet veel later webwereld volgde er al snel meerdere portals die het bericht overnamen. Inherent aan deze aandacht is dat de file gadget snel aan populariteit aan het winnen is. De reacties van consumenten blijven ons sinds gisterenmiddag dan ook bereiken. Zonder uitzondering zijn alle reacties over de gadget positief. Wel krijgen we verzoeken of de gadget in de toekomst ook beschikbaar komt voor andere besturingsystemen zoals de MacOS X of als Yahoo Widget. Dit soort opmerkingen zijn natuurlijk niet tegen dovemans oren gezegd en dat gaan we dan ook zeker oppakken.

De reacties blijven dus maar binnenkomen en aangezien er vanochtend ter promotie van de file gadget op www.routenet.nl een banner live is gegaan (zie hierboven) zal die aandacht er zeker niet minder om worden. We kunnen dus wel vaststellen dat Zomoto een mooie start beleeft!

Jeroen

1 opmerking:

Martijn Meester zei

Is inderdaad een leuke gadget, maar hier werkt ie niet helemaal onder Vista. Ik krijg geen indicatie van de reistijd. Iemand ervaring?