donderdag 29 november 2007

Zomoto (beta) Live!

Het is feest bij Zomoto want de website staat live!
Het is nog steeds een beta versie weliswaar, maar we hebben vertrouwen genoeg in de huidige versie om er mee naar buiten te treden.
Alle private beta tester hebben ons enorm geholpen door de afgelopen weken te testen, opmerkingen en suggesties door te geven. daardoor is de website verder ontwikkeld en verbeterd. De persconferentie was een groot succes en nu al lezen we interessante en aardige berichten over de website.
Graag willen we iedereen bijzonder bedanken die de afgelopen tijd gewerkt heeft aan de website.

Marque & Marijn

4 opmerkingen:

Unknown zei

Mooie website, maar de berekening van de maandelijkse kosten slaat nergens op: 1) inbouw LPG G3 wordt niet herkend 2) verzekering 1/3 van werkelijke prijs, 3) onderhoudskosten veel te hoog ingeschat.

Unknown zei

gefeliciteerd! Aan de gan met een Meta-zoeker, terwijl jullie dit met Funda bestreden. Ach, beterg oed gestolen dan slecht verzonnen nietwaar?
Enfin, kunnen jullie ook LPG-auto's toevoegen? Je kan alleen maar kijken naar Benzine of Diesel

R zei

Als ik mijn kenteken invul, wordt dat gekoppeld aan een Volvo C30 van 2006, en niet aan de - weliswaar in 2006 ingevoerde - Volvo 240 estate van 1992 die er werkelijk bij hoort. Wanneer ik dat verander, komt er een waarde van 18 duizend euro tevoorschijn. Niet slecht! Jammer genoeg kan ik de werkelijke kilometerstand dan weer niet invullen, want dat vindt het systeem onwaarschijnlijk hoog. 160 duizend kilometer in 15 jaar, dat is toch niet zo veel?

Met andere woorden: er moet nog even naar gekeken worden...

Unknown zei

helemaal goed. Mooi werk van Pascolo. Ook veel aangehad bij de ontwikkeling van Belvilla vorig jaar. Nog een tip. doe snel aan uitbreiding van het aantal typen. Dan is het vinden van klassiekers mogelijk. Daar enige transparantie inbrengen loont direct.